GORENJE WNHEI62SAS Keskeny elöltöltős mosógép 1200 fordulat/perc, 6kg, A energiaosztály

Csak üzletünkben elérhető
GORENJE WNHEI62SAS Keskeny elöltöltős mosógép 1200 fordulat/perc, 6kg, A energiaosztály
A(energiahatékonyság) - Pénzt és energiát is spórolsz!
Az új Inverter PowerDrive motornak, optimalizált programoknak és intelligens megoldásoknak köszönhetően Gorenje a tökéletes mosási eredményt biztosítja nagyon alacsony energiafogyasztás mellett.
Inverter PowerDrive motor - Nagy teljesítményű, mégis csendes motor
Ezt a csendes, mégis nagyon hatékony motort úgy terveztük, hogy biztosítsa a mosógéped hosszú élettartamát, mivel minden egyes használat során energiát takarít meg.
StartDelay - Mosás pont jókor
Programozd előre a mosási folyamat kezdetét, és hagyd, hogy a mosógép akkor induljon, amikor a legkényelmesebb számodra. A ruhákat az előzőleg beállított szintig mossa.
SterilTub - llatos ruhák minden alkalommal
Az alacsonyabb hőmérsékleten, mosóporral történő mosás kedvezhet egyes baktériumok fejlődésének, ami kellemetlen szaggal járhat. A SterilTub program elpusztítja a baktériumokat a gép belsejében, így biztosítva, hogy a ruhák mindig kellemes illatúak maradjanak.
SteamTech - Patyolattiszta és sima ruhák, öblítő nélkül
Felejtsd el az öblítőt! A kiválasztott program végén a kiegészítő gőzkezelés jelentősen csökkenti a gyűrődést, semlegesíti a kellemetlen szagokat és a baktériumokat. A ruháid patyolattiszták, simábbak és puhábbak lesznek.
Adatok
Cikkszám
WNHEI62SAS